SORTIDA FAMILIAR "ELS GORGS DE CAMPDEVÀNOL" visió particular

Benvolguts companys,

Avui ha estat un dia perfecte, només dir-vos que m'acabo de menjar una barreja de bolets que ha fet el "chin-pon" a un dia que ha començat molt bé!



Doncs ha anat així.... .....Havíem quedat a dos quarts de nou a la residència, lloc habitual de totes les sortides del nostre centre. He arribat juntament amb les campanades (ho havia de dir) i he anat veient com anava arribant la resta d'excursionistes. Hem set fins a 27, més en Llamp que ha fet les delícies dels més petits.
La temperatura oscil·lava entre els 0º-1º al començament de l'excursió. Hem sortit del cotxe i el
primer que hem fet és ajupir-nos per caçar bolets al veure que estava ple de fredalucs.













La canalla ha començat amb ganes i com era cara avall s'hi han tirat. Quan ens hem trobat per primera vegada el riu ens ha faltat estona per fer una cadena i començar a passar als nanos d'un costat a l'altre. Quan algun excursionista més experimentat s'ha donat compte que les marques indicaven que no s'havia de creuar, sinó que havíem de pujar per la dreta del riu, hem hagut de desfer la cadena i tornar, un per un, tots aquells intrèpids en busca d'aventura. Ens ha servit per explicar que sempre ens hem de fixar en les diferents fites i senyals que sempre ens portaran pel bon camí.


Després de bosquejar una estona hem fet gana, una escletxa de sol i una esplanada ens ha servit com excusa per deixar les motxilles al terra i treure entrepans, galetes, fruits secs,... i fer el primer mos i un traguet de vi.

Amb les piles recarregades hem anat a la busqueda del primer Gorg. Majestuós. Encara que el camí indicava que l'havíem de travessar, no ho hem fet (hem passat d'explicar als futurs alpinistes que encara que les senyals deien que havíem de creuar el riu, no ho fèiem perquè amb el mapa veiem que amb un altre camí arribariem a l'altre Gorg) Un senzill "no és per aquí" ha estat suficient per continuar el camí.



Els Gorgs ens deixaven meravellats, només pensàvem que aquí a l'estiu s'ha d'estar de conya!

Els més petits quan veien un Gorg no podien deixar de llançar pedres, si era més grossa millor!

Hem aprofitat per fer alguna foto de colla, encara que al ser tants era molt difícil que en sortíssim tots. Aquí us deixo alguna foto de Grup.


Després de veure un per un tots els Gorgs, Gorg de la Bauma, Gorg de l'Olla, Gorg de...... Hem fet l'assentada definitiva i hem començat a treure tot el que ens quedava a les motxilles, fins i tot ha sortit un "ule"!! La veritat és que no ens ha faltat de res, cafè, mig diada, sobre taula,.... de fàbula!!








Hem tornat per la pista fins als cotxes, sense donar-nos compte ja hi érem. Aquí ens hem partit, uns han marxat cap a casa i uns altres ens hem quedat a xerrar amb els del Mas de cal Peraire, que fan iogurts, formatges i cruella d' ovella i també melmelades. Ens han deixat provar els formatges, encara que ara no en tenien gaires ens han convidat per quan vulguem tornar a ensenyar-nos com mullen les ovelles i explicar-nos com fan els formatges.

Els últims hem acabat fent un cafè en Campdevànol i follant les fulles a la plaça de l'ajuntament.

Jo animo als que heu vingut a repetir i convido als que no heu pogut a fer-ho, perquè val molt la pena.

Comentaris

Joan Castellví ha dit…
Gràcies Assumpta per ensenyar-nos llocs com aquest, i la propera vegada ja m'ensenyaràs on és aquesta llaneguera!!
També vull felicitar a tots els nanos, desde el més petit que portavem, la Làia de dos anys, a les nostres adolescents preferides, la Laura i la seva amiga!!
assumpta ha dit…
Molt bé Joan, però es veu que estaves una mica capficat a buscar bolets ja que no has recordat el nom dels gorcs ni tampoc el camí de tornada. (Carretera d'Estiula), però bé.
Assumpta.
Roger ha dit…
M'agrada molt que hi hagi tant jovent a les sortides familiars, espero que això ens portarà cares noves a totes les activitats del CCEC en un futur proper.
Anna Prat ha dit…
Ostres!
Quina enveja que feu!
Que bé que us ho vau passar. I quins gorgs més bonics, fan venir ganes de banyar-s'hi.
La família Raulet esperem poder venir a la propera.
Ei Joan, la crònica està molt ben feta. Enhorabona a tots!!!
Anònim ha dit…
Felicitats per l'Assumpta, aquesta sortida ens ha agradat molt a tots tres, ja l'hem recomenada a més d'un. Ens veiem a la pròxima.!!!

Marta, Lluís i Laia.
Agustí ha dit…
Hola a tothom! Va ser una excursió molt xula! Erem una bona colla.Felicitats a en Joan per la crònica i a l'Assumpta per portar-nos-hi.Fins a la propera!
mariona ha dit…
Quina il.lusió veure tanta canalla, el futur del CCEC!! I quines dentetes que em feu, amb aquests gorgs tant bonics i plens d'aigua. Sembla que us ho vàreu passar molt bé i el temps i els bolets us van acompanyar. Gràcies a tots els cronistes per fer-me gaudir de les sortides que no puc anar.
Anònim ha dit…
Ei, molt bé Joan pel redactat, m'agrada que ens deixeu aquest record, d'aquesta manera, els que ens hem hagut de quedar, podem veure les sortides tan maques que feu. Enhorabona Assumpta, quin èxit! Tinc moltes ganes d'anar-hi a la propera vegada! Quina colla més bona de jovent! una abraçada!
jordi i silvia ha dit…
Joan, molt ben escrit. No t'has deixat cap detall, fins hi tot ha sortit el "ulé" ja,ja.
Aquesta sortida ha estat genial, Felicitats a tots els nens i nenes, perqueè van caminar moltíssim.Assumpta, has deixat el llistó molt alt amb aquesta sortida, a veure la pròxima si serà igual o millor. Ja l'esperem.
Anònim ha dit…
Diuen que més val tard que mai.Què us haig de dir? Agafo el fil dels vostres comentaris per dir que la sortida va ser genial, per la bellesa dels gorcs,per lo bé que ens ho vàrem passar grans i petits i per lo divertit que és després poder recordar amb aquestes cròniques del joan i l´Agustí.Assumpta; ja frisem per la propera sortida!!