TORRENT DE LA CABANA








Un diumenge més ens trobem per fer una sortida familiar, aquesta vegada, anem a Campdevànol, a fer el Torrent de la Cabana (així és com s'anomena el riu).


Ens trobem, com sempre, davant la residència, a les 9 del matí. En un principi, sembla que no hi havia massa gent apuntada, però poc a poc van apareixent cotxes per totes bandes, així que es forma un grup força nombrós. Algun dels petits sembla que ve accidentat, però això no els impedeix afegir-se amb prou ganes al grup. L'atractiu d'aquesta excursió amb aquest temps tan calorós, evidentment és l'aigua! fins i tot apareixen membres del CCEC que no estem acostumats a veure en les sortides familiars, però tan se val, tothom hi és benvingut!
Així doncs, un cop repartida la gent entre els cotxes i amb força puntualitat, sortim direcció Campdevànol i quedem en esperar-nos tota la comitiva un cop passat el pont, per veure si tothom segueix...

Una paradeta, algú tira endavant i ha de recular... però aviat tot se soluciona i seguim el camí... menys mal, perquè tants cotxes parats a la cuneta fan pensar que hi ha hagut algun accident!
Arribem al trencant previst a mà esquerra, deixem allà els cotxes i abans de començar pel sender, ens avisen que podem deixar els dinars en un dels cotxes que arribarà fins al punt previst per tots, això és molt gratificant, no passa sempre!


Comencem a caminar, fa un bon dia, tot i que estem avisats pel servei metereològic que pot haver-hi tempestes de tarda, comencem animats pel temps i les ganes de tocar aigua...



Als pocs minuts de l'inici trobem un senyal que ens marca l'itinerari a seguir i aprofitem per esmorzar una mica i juntar el grup que, ara sí que es veu, és molt nombrós, amb cares noves, encara que en trobem a faltar d'altres.




Un cop fet un mos, anem seguint les senyals grogues i no triguem gaire a creuar el torrent, que ens porta a unes lloses on ja hi ha gent banyant-se. Alguns ja havien fet aquesta excursió a l'hivern i ens van indicant per on hem d'anar. Ens apropem a veure els saltants d'aigua, encara que hàgim de recular, però la vista s'ho val.




No triguem gaire a arribar al primer gorg d'aigua; l'espectacle, sobretot pels que no l'haviem vist abans, és genial, algunes persones no poden contenir l'impuls i abans de seguir pel sender ens donem compte que s'estan banyant!

Malgrat que tothom se'n mor de ganes, hem de seguir, encara ens queden molts gorgs i al cel es poden veure alguns núvols espessos.


El camí és molt entretingut, anem trobant indicacions dels gorgs i els anem veient tots, cada cop millors!

Finalment arribem al nostre destí, el gorg gran Colomer, després del gorg petit de Colomer. Ens trobem tanta gent que semblen unes piscines públiques, però a mida que s'acosta l'hora de dinar, ens van deixant pas i al cap de poc és el nostre grup el que s'apodera del tros!

La banyada ha estat genial i l'aigua d'allò més ....fresca!

Sols ens queda dinar, tenim una gran pineda per podernos escampar, però cal anar per feina, sentim a tronar molt a prop i sabem que no podem perdre el temps. Així que, tenint en compte que anem amb molta quitxalla, sóm una mica previsors i decidim anar 6 conductors en un cotxe (un trajecte molt divertit) per anar a buscar els cotxes i apropar-los.
Tenim el temps just per dinar, fer el cafè i el "trago", però ja cauen les primeres gotes i hem de fugir gairebé corrents, perquè en qüestió de poca estona cau un dilubi!
Com sempre, l'excursió ha finalitzat amb èxit, ens queden moltes ganes de tornar-hi i remullar-nos en cadascun dels gorgs!

Comentaris

Joan Castellví ha dit…
Bona estrena com a redactora,Carme!!!
Fantàstica sortida relaxant per aquest mes xafugós.
Rècord d'assistència amb 41 excursionistes del CCEC!! Segur que la festa va fer una bona promoció.
Fins la propera!!
Esperem crònica de la secció Alta Muntanya, vaaa.. quatre línies
Agustí Ten ha dit…
Ens ho vam passar molt bé! Gràcies, Carme, per la crònica.
Roger ha dit…
Una sortida molt refrescant... Per tots aquells que hi volgueu tornar alguna vegada us recomano el gorg de la bauma.
Maravellosa sortida.

PD: Anna, quan vulguis ens hi podem arribar si et vols remullar una mica.
Agustí Reixach ha dit…
Quin èxit de sortida! Nosaltres ens vàrem quedar amb les ganes de venir i ens va tocar passar una mica de calor, però vaja, amb una crònica com aquesta i amb aquestes fotos ja veiem ben clar el que ens vàrem perdre. Felicitats a tothom i especialment a la Carme per aquesta crònica! Fins ben aviat!
Josep Mª ha dit…
Jo no és que sigui gaire d'aigua però quan veus aquestes basses, em feu enveja... (sana.
Felicitats per la crònica i per l'èxit de la sortida.
mariona ha dit…
Hola bloggers del CCEC, tinc la crònica del camí dels bons homes feta i no em deixa publicar-la. per variar, sempre m'embolico i em passen coses rares amb la informàtica, jajaja. Si algú pot i sap fer-ho endavant, perquè jo durant uns dies no em puc conectar a internet i sinó ja intentaré fer-ho jo quan pugui.

Gràcies