Xè ANIVERSARI CENTRE EXCURSIONISTA CENTELLES



La veritat és que no se per on començar.

Ara acabem de tornar de reunió, hem quedat per una sortida familiar per aquest mateix diumenge als Gorgs de Campdevànol, deixat preparat una nova sortida pel camí dels bons homes i hem programat l'últim trimestre de l'any,... com podeu comprobar no parem de proposar activitats.

També hem parlat de la festa que vam fer aquest mateix diumenge, "quina passada!!" l'Anna ens ha comentat que si posaves a Google "festa aniversari Centre ex...." et surtien un munt d'entrades, doncs ho he probat i.... deu ni dó!!

Poder queda malament, pedant,...però ha estat un èxit!!

Tot va començar quan ens vam adonar que el 15 de juliol de 2008 havíem fet 10 anys i això era motiu de celebració... Doncs abans d'acabar aquests 10 anys ho celebrariem amb una festa ben sonada. Un grupet del centre s'hi va bolcar i d'una manera incansable van arribar a planejar fer ni més ni menys què.....

.... una tirolina de 200 metres que aniria de les escales del Serrat a la Plaça major!
.... un rocòdrom amb tres vies simultànies!
.... un rocòdrom inflable infantil!
.... un circurit urbà d'orientació!
.... un passe non stop de 50 anys d'excursionisme a Centelles a la Capella de Jesus!
.... estant per a la venda de llibres de muntanya! venda de samarretes, control,....

.... i per acabar la festa la projecció de dues películes a la Plaça de l'esglèsia. PASSIÓ PER LA MUNTANYA (deu anys d'activitats) i LA MUNTANYA PERDUDA. Totes dues realitzades per en Josep Maria Parareda.

Que us sembla? molts ja ho vàreu veure... però per als que us ho vàreu perdre, dir-vos que l'ambient que hi va haber va ser impresionant!!! us deixo un grapat de fotos per a que ho pogueu recordar o veure!!


Imatges de la preparacó de la tirolina: 1.tensant cable de la tirolina 2. procurant que el sagrat cor surtís ilès de la festa 3.preparació de l'estand







Moments de la festa.

Fotos fetes per l'Agustí i altres tretes de diferents pàgines webs.


Només em queda dir-vos que això és possible gràcies a aquella gent que desinteressadament dona el seu temps per la il·lusió que molta gent ho disfruti i crec que això es va aconseguir.

També agraïr a tothom, en nom del Club Centre Excursionista de Centelles, que a col·laborat, participat en aquesta festa i ha fet que a molts no s'ens oblidi mai.

Gràcies, gràcies...

Salut, cames i muntanya!!

Comentaris

Agustí Reixach ha dit…
Hola a Tothom! Gràcies Joan per la teva crònica. La veritat és que no resulta pedant dir-ho: La festa del desè aniversari del CCEC va resultar un exit total. Tots estem molt contents del resultat i tot i que hi va haver molta feina, estem contents i satisfets, tant per la gentada que va venir com per la majoria de comentaris que vàrem sentir. Moltes gràcies a tothom!!!!
Anna Prat ha dit…
Molt bé la crònica Joan! La festa va estar molt bé i tota la feinada va valer la pena perquè tothom s'ho va passar molt bé. Som una entitat amb gent amb molta empenta i molt bones idees.
VISCA EL CENTRE EXCURSIONISTA I LA SEVA GENT!
mariona ha dit…
Bona crònica, Joan!! i una excel.lent festa del CCEC!! Gràcies a tots perquè cadascú ha posat el seu granet de sorra per fer possible aquesta celebració. Tot esforç té recompensa!!!!!!!

Salut i muntanya i Visca el CCEC!!!