ERMITA DE SANT ANTONI. 18 D'OCTUBRE


Sí, sí! Ermita de Sant Antoni. Ara us explico.
Havíem d'anar a la Portella de Morens i sortir des de Vallter. Aquesta era la intenció inicial. I he de dir que vam arribar a Vallter. Bé... no tots, el Patrol d'en Curro amb tota la família es va quedar a 300 metres, l'agulla que marca el nivell de benzina li va fer la guitza. Doncs bé, quan vam baixar dels cotxes, un vent gelat ens va rebre. Els més petits van fer sonar el seu cant, els plors i el fred ens va acompanyar l'esmorzar de reflexió.
De seguida vam decidir que havíem de fer una excursió alternativa. Per acabar de decidir i esperar als de l'imprevist vam anar a fer uns cafès i cacaolats calents a Setcases.
Vam decidir tornar a Camprodon per pujar a l'Ermita de Sant Antoni.
Aquí arrenca l'alternativa.
Vam començar l'excursió al migdia, tots menys en Curro, l'Àngels i en Guillem que estaven esperant el rescat del RACC.


















La resta, tots cap amunt. I mai millor dit, perquè era dret com una mala cosa. El camí era costanut però força agradable, equipat amb cadenes per facilitar els trams més empinats.
A mig camí en Curro ens trucà. El RACC ja els ha rescatat! Els diem que és una mica costanut, però que ells mateixos, ...





Els nanos van pujar molt bé, explicant acudits, agafant bastons, bolets,.... ja sabeu.
Al arribar a dalt un solet ens rebia i ens regalava una vista xulíssima. Vèiem el mar i des del Canigó fins a ...buff, molt.... Una taula d'orientació ens va mostrar tot el que es veia.





La gana de seguida va fer acte de presència i com us podeu imaginar, és una part molt important de les sortides familiars. La família Umbria-Roca es van deixar l'hule i mira que aquesta vegada hi havia taules, ara sí, el cafè com uns Pepes... ens van servir a tots.


L'Albert i la Griselda van carregar amb un Penedès negre i el tap convertible en porró que ens va saber a glòria, també per tothom.... Itziar family fruits secs, galetes,.... bé que vam acabar de dinar i no ens crèiem el que veiem.... i no era efecte del Penedès..... En Curro, l'Àngels i en Guillem arribaven a dalt, i no amb l'helicòpter del RACC, sinó que xino-xano es plantaven a quasi les quatre tocades de la tarda sense dinar. Ja us podeu imaginar, nosaltres amb la panxa plena i ells encara van haver de suportar alguna brometa. Un aplaudiment si us plau!!!

































Imatges varies del descans i dinar a dalt l'Ermita de Sant Antoni.









Les nostres Teens preferides, les millors del Món Mundial.













La foto de Grup i l'Assumpta contenta.










De la baixada res destacable. Vam baixar per l'altre costat fent una circular. La canalla es va dedicar a recollir un munt de castenyes.... Bé sí, a la font, que no recordo com es deia, després de sentir un fort crit de la Laura i la Carla a duo, aquesta fantàstica salamandra ens va deixar clar que l'aigua d'aquella font era d'una qualitat insuperable.



Aquí la teniu.










Només comentar que vam trobar a faltar alguns companys-amics que per diverses raons no van poder assistir a l'excursió.

Salut i cames!!!...i fins la propera!









Comentaris

mariona ha dit…
Quina patxoca i il.lusió que feu! Sort que sempre trobeu alternatives per a disfrutar de la jornada, ja que un cop has matinat més val aprofitar-la.
Carme ha dit…
una excursió ben xula malgrat els entrebancs! no hi ha com saber gaudir del que ens envolta!
Agustí Reixach ha dit…
Ei! això si que comença a ser una peripècia! Tot i que no hi hem pogut ser, tot llegint aquestes ratlles ja gairebé m'hi he trobat. Apa doncs, que la propera ja s'acosta i a veure si tenim més sort amb els cotxes. Una abraçada a tots.
griselda ha dit…
Joan,una vegada més gràcies per la crònica.A més de poder reviure moments de l'excursió també he rigut una estona.Estar clar que som un grup ben resolt i que no ens deixem pas fotre pel fred!!Fins aviat que ja en tinc ganes!!
albert ha dit…
Francament veient la foto de grup, fem una patxoca impressionant!!! Us heu fixat quina canallassa més guapa que puja??? i els que faltaven!!
Realment fa falta molt poc per passar-ho bé amb uns amics!!

Veient aquestes fotos de la darrera excursió i després d' haver disfrutat tant avui a la ferrada, aquesta setmana es farà llarga fins el proper diumenge.
Encara que ara mateix.....no pujo ni al tamburet de la cuina.
Salut per a tots i que en fem moltes, i junts.