Costa Brava

Sortida a la Costa Brava

29 de maig de 2010

Per variar una mica en les nostres sortides i també per acceptar l'oferiment fque ens varen fer els nostres companys de Begur, varem visitar els entorns d'aquesta població, guiats per uns membres de "Els perduts de Begur", En Josep i la Elisabet.


....................................................Urbanització sobre una Duna antiga


Ens varem trobar tots a "La Font de Baix" i ens varem dirigir a l'aparcament del camping de Begur on deixarem els cotxes, a partir d'aqui varem segui el GR que ens acostava a Tamariu, però el varem deixar per passar per un gran prat de margarides, blancques i grogues, i

i també varem poder contemplar una gran alzina.


Varem seguir fins Aiguablava, on els petits i algun de gran es varen donar un breu bany.


Varem seguir pel camí de ronda cap el Port d'Esclanyà, Platja de Fornells, Platja Fonda, tot pujant i baixant escales. Una nena del grup les va comptar i entre baixar i pujar varen sumar 755 glaons.






Continuàrem caminant contemplan diverses i esplèndides vistes a
del mar i també d'algunes flors, fins arribar al punt de on haviem sortit.


Seguint sempre els guies, varem agafar els cotxes i varem anar a dinar a un "buffet lliure" on hi havia un extens sortit per a tots els gustos i després de fer un bon aperitiu i primer plat d'amanides varem gaudir d'un excel.lent arros de llamantol i ben satisfets varem anar de nou a Begur a fer un café a la plaça del poble.

Seguidament, després de visitar l'apartament de l'Assumpta, - doncs aquell dia hi havia jornada de portes obertes - varem visitar el Castell de Begur gaudint d'esplèndides vistes de l'Empordà i els pirineus fins i tot el Matagalls, llàstima que hi havia una mica de calitxa.

Després de baixar del castell varem anar al "Parc de l'Arbreda" un parc de disseny on hi ha moltes atraccions per petits i també per a grans.









En el parc varem poder veure com jugaven a bitlles catalanes, en Josep i la Elisabet també hi jugaven i ens varen explicar les normes d'aquest joc ja que cada any a Begur hi ha una competició d'aquest joc.

I una vegada ben reposats varem donar l'excursió per acabada, ben contens de conèixer un altre troç de la nostra terra.






Comentaris

Agustí ha dit…
Ara torno a reviure aquesta jornada i m'adono que va anar perfecte! Quan vulgueu ja hi podem tornar, cap a un altre indret això si i al mateix restaurant, això també! Moltes gràcies als companys de Begur! Els en hi devem una, oi? Fins aviat!
Albert Cid ha dit…
Doncs si els hi devem una, som-hi!!
No m'agradaría quedar-me sense provar aquest arros de llamantol que tan heu parlat.
Es cert que feieu cara de satisfets a les fotografies del parc. Endavant!!