El Turó del Pou d'en Sala




La colla dels dimecres hem començat l'any amb una nova sortida, aquesta vegada hem anat pel Montseny, al
Turó del Pou d'en Sala.











Font Riudeboix o Artur Osona

Amb un dia molt assolellat hem començat una pujada una mica dreta i Pomereta. Aquesta font que es troba en un indret molt acollidor l'hem trobada negada d'aigua, pensem que és degut a que han fet una carretera i no pot desaiguar, tan la font com el banc de pedra es troben sota l'aigua. No ho hem entès massa donat que el Montseny és parc natural. Els de Seva, però, hi han portat un magnífic pessebre.











..........Font Pomereta



Després d'esmorçar en un solei hem continuat cap el nord guanyant alçada fins arribar a la carena on davant mateix, però a l'altre banda de Riudemules, es veu Sant Segimon i Sant Miquel dels Barrets, una vista magnífica. Aquí hi ha el petit "Turó de les Queredes" i també hi hem trobat també un pessebre molt ben fet.

..........................................Sant Segimon i Sant Miquel dels Barretets

I també es veu allà on anem, "El Turó del Pou d'en Sala.

........................................................Turó del Pou d'en Sala

Hem continuat, per un corriol fins arribar al Turó del Pou d'en Sala. La vista és magnífica, es veu des de Montserrat al Canigó i tot el Pirineus, a sota mateix hi ha La Sala, casa natalícia de Joan Serrallonga, Can Gat, l'Ermita de l'Erola, Viladrau i més. Aquí hi hem trobat dos pessebres més.











Dalt el "Turó del Pou d'en Sala" .................................................................... Masia La Sala


Hem desfet el camí fins enllaçar amb el camí que ve de Font Pomereta i ens hem dirigit cap al NE fins aconseguir la carena, i una vegada més hem pogut contemplar la vista anterior, però ara amb el Matagalls i tot.

Al Collet de Font Pomereta, hem dinat en un solei que s'hi estava d'allò més bé, i després, ben satisfets ens hem anat cap el collet de "Les Saleres de Font Pomereta" i agafar el camí que ens ha portat al lloc de partida.

............................................................ Camí de baixada


Una sortida agradable, sense cap dificultat.




Comentaris