Centelles - El Rosell - El Molí de la Llavina - La Font Grossa - El Purgatori - Centelles


Centelles, El Rossell, El Molí de la Llavina, La Font Grossa,El Purgatòri, Centelles

Masia del Rossell
Fitxa tècnica
Durada: 2 hores                                                                                                                   
Km.: 8
Dificultat: Baixa

Itinerari:

1. Sortida
2. Depuradora. 2km. 15 min.
3. Rossell. 2,5 km. 25 min.
4. La Llavina. 4km. 45 min.
5. Can Pere. 5km. 1h.
6. Font Grossa. 6 km. 1,15h.
7.- Can Pere, 7 km. 1,30 h.
8.- Zona Industrial. 7,5km. 1,45h.
8. Arribada. 8 km. 2 h.

Full de ruta.

1-Es surt del Pla del Mestre, al costat del CAP, carrer del Mas Llavina, es segueix una carretera de terra fins arribar a un senyal de carrer tallat, es gira a la dreta entrant a la zona industrial, girem cap a l’esquerra, es passa per sobre el pont de la via del tren i s’agafa un camí a la dreta que passa pel carrer dels carbassons; seguim avall, es passa per davant del mas Les Falgueres, es tira avall fins arribar a la indústria Fugar.

2- Es passa pel davant, i es continua per la carretera de terra, a l’esquerra hi ha la Depuradora, es segueix fins passar per sota del pont de la via del tren, al passar per sobre la riera del Rossell, es segueix amunt.
3- El Rossell, es deixa la Casa del Rossell a l’esquerra. Davant una gran alzina hi ha un camí a la dreta que baixa cap a la riera, a 50 m. hi ha un corriol a la dreta que porta a la font del Rossell a uns 10 m..es torna a pujar al camí que hem deixat ii es segueix al costat de la riera. A 3 minuts s’arriba a la font del Llobató, al costat hi ha unes construccions per fer “picnic”. Al peu d’un gorc , es travessa la riera, es segueix amunt fins arribar a uns camps, es voregen i es segueix cap a l’esquerra; a la dreta veiem la zona indústrial.
Trobem una carretera, agafem a l’esquerra.
A uns 50 m. a l’esquerra hi ha un rètol “Formatges Molí de la Llavina”, es segueix fins a la casa, deixant a la dreta el Parking,

4.- La Llavina, una vegada a la Casa de la Llavina, es segueix un camí que baixa a l’esquerra que passa per sota la casa, quan s’està sota la bassa, davant una construcció de tàpia, es torna a agafar un camí de l’esquerra, a sota hi ha la font del Ferro, es torna per on s'ha vingut i es puja fins on hi ha el rètol de El Molí de la Llavina, es continua a l'esquerra fins a la casa de Can Pere

5.- Can Pere, es deixa la casa a l'esquerra, es travessa el pla d'alzines i al costat d'un pilar que diu propietat privada s'agafa un corriol que baixa cap a la font Grossa.

6.- A la Font Grossa, es travessa el rierol d'aigua i es segueix encavant un caminet a la dreta d'un marge a que porta fins El Purgatori ( Un salt d’aigua molt bonic, quan plou), es torna cap a la Font Grossa, es puja pel camí empadrat que hem baixat, fins arribar a dalt on trobem el rètol de propietat privada.

7.- Can Pere, seguirem un camí a l’esquerra, fins a trobar una carretera, que seguirem a la dreta fins arribar a la zona industrial,

8.- Zona Industrial, una vegada a aquesta zona, seguirem una carretera a l'esquerra que passa per sota el carrer Mas Llavina, seguirem la carretera, passarem per l'esquerra d'una casa "Can Tigre", més endavant pel Massat, just a les parets del cobert del Massat agafarem un corriol que travessa el petit torrent i que ens porta a l'estrada del poble,

9.- Av. R. Batlle, baixarem per aquest carrer i agafafarem el primer trencant a la dreta i seguidament a l'esquerra, fins arribar al CAP de on hem sortit.

Font Grossa
Molí de la Llavina
                                                                               
                                                                               


Mapa del recorregut

Comentaris