per a la Bruna

Hola a tots els que heu fet integrament el Camí dels Bons Homes.
Vull felicitar molt especialment a la Bruna Raulet i Prat, que el dia 28 de setembre va fer 7 anys i els dies 9 i 10 d'octubre ha completat el darrer tram Gòsol-Caralt i, per tant,completat tot el Camí. Em sembla que està molt bé que hagi tingut la tenacitat i la força per fer-ho tot i disfrutar.
Com a àvia i amiga seva li desitjo que tots els seus moments a muntanya siguin bons i per això he guarnit-imaginàriament- el seu camí vital, que faig extensiu a tots els seus cosins i cosines, de banderoles, d'aquelles que donen bona sort als alpinistes més agosarats.

Per a tots els altres felicitats per saber agermanar cada vegada més bé la natura i la gastronomia d'altura.D'això n'hi podem dir saber viure!

Comentaris

Anna Prat ha dit…
Moltes grasies. Ma agradat molt fer el camí dels bons homes amb vosaltres. El que em ba agrada mes va ser el que vam dormir a la tenda mungola.
BRUNA RAULET I PRAT
Griselda ha dit…
Per molts anys Bruna!!! Espero que aviat tornem a fer una excursió per caminar juntes una estona.M'ho passo molt bé quan estic amb tu perquè m'ajudes quan estic cansada.Molts petons.Griselda.
Agustí ha dit…
Felicitats! Ha estat molt bé tot el camí que hem fet plegats i a mi també em va agradar molt dormir a la tenda mongola. I una altra cosa que m'ha agradat molt ha estat tota la "comèdia" que hem anat fent. Un petó!