Volem completar la informació d'aquesta sortida des del punt de vista del grup B.

Com és sabut el Centre sovint a les seves sortides de cap de setmana, sol fer dos grups i aquesta vegada amb més motiu ja que hi varen venir de petits.

Tots plegats varem sortir de l'aparcament i vam començar el camí cap el llac Sant Maurici, en la fotografia es pot veure que travessem el riu.

Tot i que varem fer una reposada al llac Sant Maurici, verem arribar fins el llac Ratera per dinar.

Després de dinar ens varem dirigir cap al refugi d'Amitges, on varem fer una bona reposada per esperar l'hora de sopar i esperar dos companys que havien marxat el dia abans per fer escalada.

A la foto es pot veure la taula dels grans, presidida per l'estelada, doncs era l'11 de setembre, esperant el sopar. També la taula dels més petits, presidida per la Sílvia, no, però, tota l'estona, doncs val a dir que els petits es varen portar molt bé tota l'hora de sopar.

El grup B, sortint del refugi per fer la seva excursió, que consistira anar al Tuc de Ratera i baixar per la Vall de Ratera.


Després de fer-nos la foto de rigor al llac del Tuc de Ratera, varem emprendre la baixada per Cometes de Ratera.

Un bon bany de peus va fer gaudir d'alló més als més petits. Tot i que no es pot documentar hi va haver un bany integral per part d'en Jordi a aquestes fredes Aigües.

Al llac Sant Maurici ens varem retrobar amb el grup A, on tots junts varem dinar.

I després de la foto de grup, vam continuar, fins allà on teníem els cotxes, i cap a casa i esperar una nova sortida.




Comentaris

Jordi Umbría ha dit…
Pel bé de tots, és una sort que no es pugui documentar el bany!!!
Veure aquestes fotos provoca enyorança, eh?!?!?