PIC DE LA COMA D'OR (França) i PIC DEL MOIXERÓ

El grup dels dimecres durant l'estiu hem fet dues sortides, que ara posarem al blog.


PIC DE LA COMA D'OR

Ens hem agrupat unes 10 persones i ens hem dirigit cap al port de Pimorent, allà hem entrat per una pista de muntanya fins a la vall d'en Garcia, on hem deixat els cotxes i hem començat l'excursió.

Ens parem a esmorzar a la Coma d'Engracies i continuem fins al Llac de la Coma d'Or.

Des del llac de la Coma d'Or, es pot veure el refugi de

Bessines.Continuem pujant fins l'últim collet per dirigir-nos ja cap al Coma D'Or.


Des del Coll del Coma d'Or, es pot veure la punta nord, també el llac de Lanus.

Davant mateix el Puigpedrós de Lanus.


El temps era una mica insegur, ja que hi havia nuvolades grises i la boira que remenava tan a dalt dels pics com a les valls, la qual cosa ha fet que l'excursió durés més del compte. Però amb tot, hem pogut gaudir d'aquest indret amb ganes de tornar-hi en una altra ocasió.

En arribar allà on teníem els cotxes, em dinat, hem fet la foto de rigor i contents i satisfets em donat per acabada l'excursió.PIC DEL MOIXERÓ

Un altre dimecres hem anat al Pic del Moixeró des de la Cerdanya.

Tota la serra del Moixeró des de la Cerdanya, té una visió molts diferent de la que estem acostumats a veure des del Berguedà.

Sortim de Riu de Cerdanya per una pista que passa pel Refugi de Les Esposes i arribem al Coll de la Trapa, on hi ha una una tanca que prohibeix passar els vehicles.

Agafem una pista a l'esquerra que passa per bonics boscos i prats verds i que ens porta fins al coll davant del Moixeró.

des d'aquí es pot contemplar una bonica vista de la Cerdanya. En la foto al fons es pot veure La Tossa Plana de Lles.És un indret magnífic, no té res a veure amb el Moixeró vist des del Berguedà que és tot roques i pedregar, des de la banda de la Cerdanya, tot és verd, de boscos, prats amb molt de bestiar.

Després de contemplar la vista que té cap a banda de la Cerdanya, continuem camí cap el pic, camí fàcil com es pot observar.Arribem a dalt del pic del Moixeró, i la vista també és magnífica, Pedraforca, Berguedà, Port del Comte, etc.


Les Penyes Altes des del Pic del Moixeró.

Una vegada més es confirma que

"No sempre les rutes més difícils, son les més maques"


Comentaris