EXPOSICIÓ 20 ANYS DEL CLUB CENTRE EXCURSIONISTA CENTELLES

Benvolguts socis, companys i amics: per tal de celebrar el vintè aniversari del Centre Excursionista de Centelles, us convidem a l'inauguració de l'exposició que farem al local d'exposicions de Centelles, al carrer de Jesús nº15, el proper dia 6 d'Abril a les 19:00 hores. 

Aquesta mostra restarà oberta cada dissabte de 18:00 a 20:00 hores i cada diumenge de 12:00 a 14:00 hores i de 18:00 a 20:00 hores, fins al dia 5 de Maig. Es tracta d'un recull fotogràfic i audiovisual de les moltes activitats que s'han portat a terme durant aquests anys i que comptarà amb l'experiència de poder gaudir d'una instal·lació en 360 graus i 3D del pont de la via ferrada de Les Baumes Corcades.

També comptarem el dia  13 d'Abril, a l'espai recentment recuperat de La Cira, a les 21:00 hores, amb la  projecció-conferència "Un cim, un país", a càrrec de Toni Llavina, 22.000 quilòmetres en bicileta,en plena autosuficiència, combinant el cicloturisme amb ascencions a les muntanyes més emblemàtiques de cada regió. 

Al mateix indret també, i com a cloenda de l'exposició, el dia 4 de Maig a les 21 hores, es durà a terme la projecció dels audiovisuals "10è aniversari del CCEC, passió per la muntanya" i "Ascensió al Montblanc", a càrrec de Josep M. Parareda i M. Rosa Aregall.

Estarem molt contents de poder compartir amb tots vosaltres aquests esdeveniments. Esperem la vostra assistència. Moltes gràcies a tothom!



























Comentaris