POLAR ESPECIAL ANIVERSARI DEL CCEC (I)

La proposta neix a partir de l'acció del Centre Excursionista Aiguafreda i el goig que fan amb els seus softshell negres.
Després de mirar i discutir s'ha arribat a la següent decisió:
  • Forro Polar Rimal d'INESCA en color taronja amb reforços gris fosc. La jaqueta té membrana tallavent davant i darrere, butxaques laterals i al pit, ajustable a la cintura i obertures de ventilació laterals.
  • Armilla de forro polar Racing d'INESCA en el mateix color taronja (es tracta d'anar de conjunt tots). L'armilla té membrana tallavent al davant, teixit elàstic polar als laterals i esquena i butxaques laterals.
  • En espera de l'oferta directa a fabrica d'INESCA el preu que ens fà en Muntanyà és de 42,50 E la jaqueta i 25,50 E l'armilla.
  • Brodat de l'escut del CCEC al pit (atenció que això es va decidir sobre un altre model de jaqueta) aquests també porten la marca INESCA al pit. Es va aprovar en reunió el pressupost del brodat per l'empresa de BRODATS LA ROCA: 52 Euros de cinta disseny i programació en llenguatge textil i 1,20 E/unitat.
  • Es va aprovar que els 52 Euros de cinta disseny i programació en llenguatge textil els pagarà el CCEC que es quedarà amb la cinta i programació per futures accions.

Quan tinguem preus definitius i tallatge per emprovar convocarem tots els interessats a reunió, seria convenient deixar pagat el material per tal de poder pagar-ho.

Comentaris

Joan Castellví ha dit…
Que us semblaria posar l'escut del centre i sota l'escut el nom complert i bordar-ho just a la jepa de cadascú, evidentment sobre el forro! Ho dic pel tema que porta la marca INESCA ja al pit.