PREPARACIÓ CAMÍ DELS BONS HOMES 1

Ei companys! Això sembla que funciona millor que abans. Felicitats, Roger. Em sembla que amb el canvi hem millorat. Us faig saber que m'ha trucat en Lluís per dir-me que tenim lloc a l'altra Gite D'etape. Sembla que dormirem en una tenda Mongola. Potser caldra dur un sac de dormir, en lloc d'un llençol. Bé, ja n'anirem parlant. Fins aviat.

Agustí

Comentaris

Josep Mª ha dit…
És perfecte, segur que estarem la mar de bé a la tenda Mongola, ara ens caldria lligar el tema del "transfer".
Tindrem que demanar en els companys d'Aiguafreda a veure com van fer lo del taxi, i així ja anirem més orientats.
mariona ha dit…
Molt bé. Sabent que ja tenim allotjament jo m'encarrego de buscar taxi. Em confirmeu que segueix sent el cap de setmana del 8 i 9 de novembre, i de quantes persones parlem? Ah, si cal fer paga i senyal per la gîte d'etape ja avisareu.
Olé!!!! finalment he aconseguit obrir un compte google i poder accedir al blog.
Enhorabona per tots els coll.laboradors i realitzadors del blog, m'agrada molt.
Agustí ha dit…
Aquesta tarda he parlat amb en Jordi Armengol(Dels d'Aiguafreda)i m'ha dit amb quin taxi van anar. Jo ja l'havia localitzat al matí per internet.Es veu que va amb un monovolum tipus Opel Zafira i que hi poden anar set persones. Si ve més gent(com en el cas dels d'Aiguafreda)té un altre vehicle.El preu són 100 euros per vehicle.M'ha dit que vàren quedar molt contents tant del servei com de la persona.També m'ha comentat que ells no ho vàren fer,però que potser es podria regatejar una mica el preu, en el cas d'haver d'utilitzar dos vehicles.Així doncs només ens cal saber quants serem!Els telefons del taxi els hi he passat per e-mail a la Mariona.Apa fins a la propera.Ah si, i a mi ja m'hi podeu comptar!
Agustí