ELECCIONS A LA FEEC

Us faig arribar a corre-cuita aquest avís: Ahir dia de Reis durant un dinar familiar, tot parlant amb en Lluís, em va demanar que escrivís aquesta nota referent a les eleccions a la FEEC , que s'han de celebrar aquest dissabte. A la revista Vèrtex que hem rebut darrerament hi ha inclosa una carta del president actual i l'editorial de la publicació també fa referència a aquest tema. El nostre Club com a membre de la FEEC, té dret de vot, que el nostre president vol exercir. Abans però, durant la reunió d'aquest dijous hi ha l'intenció de debatre el sentit d'aquest vot. No cal dir doncs que tothom qui vulgui pot venir per dir-hi la seva. Personalment desconec les candidatures presentades i no he trobat cap informació referent a aquesta qüestió. Per tant, seria bo si algú aportés alguna dada, per tal de conèixer i saber què representen les diferents opcions. A banda d'això hem de parlar de la primera sortida de l'any, per decidir on anem, i també parlar d'altres coses. Fins llavors doncs, i gràcies a tots!

Comentaris

mariona ha dit…
Hola, el dijous no puc venir a la reunió i proposo una sortida d'esquí de fons pels no esquiadors pel gener o febrer, ja que crec que és assequible i aquest any pinta bé per aquesta modalitat. Respecte a la Feec no puc aportar cap informació, ni opinió i evidentment estic d'acord amb el que decidiu per majoria absoluta. Ja m'informo a partir de divendres a través d'algun soci. Bon cap de setmana!!!
Anònim ha dit…
Hi ha dues candidatures, encaçalades per
Dani Planas (desconec si en tenen) i Jordi Quera.

http://jordiquera2009.bloc.cat
Anònim ha dit…
La candidatura Jordi Quera us proposa debatre l'excursionisme i el futur de la FEEC

UN CANVI PER A TOTES LES ENTITATS

Des de la candidatura "Per una FEEC forta i independent" realitzarem una sèrie de trobades amb les entitats d'arreu del territori per debatre sobre el futur de l'excursionisme al nostre país i intercanviar opinions.

Les trobades previstes són les següents:

Dissabte 24 de Gener, 20h, Tàrrega, Centre d'Entitats (c/Segle XX, 2), seu de l'Agrupació Excursionista de l'Urgell.
Dilluns 26 de Gener, 20:30h, Esplugues de Llobregat, Centre Cultural L'Avenç (Rambla Àngel Guimerà 27-29).
Dimarts 27 de Gener, 21h, Barcelona, Saló de Plens de l'Ajuntament de Gràcia (Pl. de la Vila de Gràcia).
Dimecres 28 de Gener, 20:30h, Manresa, Centre Excursionista Montserrat (c/ Vilanova 24).
Dilluns 2 de Febrer, 20:30h, Girona, Local de la ADAC, Pujada de Sant Domènech,2, Pral.
Dimarts 3 de Febrer, 21:30h, Granollers, Casa de Cultura (c/Espí i Grau, 3), aprop de la biblioteca Plaça Salvador i Maluquer.
Dimecres 4 de Febrer, 20:30h, Valls o Reus (pendent de confirmar el lloc).
Aquestes trobades són obertes a tots els excursionistes de les entitats i us convidem a fer-ne difusió. Ens agradaria especialment poder comptar amb la assistència dels/de les membres de les Juntes Directives de les Entitats de la FEEC.

e-mail: eleccionsentitatsperelcanvi@gmail.com
Anònim ha dit…
El bloc de la candidatura Entitats i País es: www.entitatsipais.blogspot.com

I per contactar: info.entitatsipais@gmail.com