SORTIDA A LA NEU

En una reunió "express"hem decidit d'anar a fer esqui de fons el proper dissabte 24 de Gener, a l'estació d'Aransa. Tothom en té moltes ganes, doncs pel que sembla és una modalitat que permet anar en grup i pels esquiadors novells i els neòfits és una bona opció. Hi ha diferents circuits que permeten fer un recorregut més o menys llarg, en funció de les possibilitats de cadascú. Hi ha qui ha apuntat la possibilitat de calçar-se els esquis de muntanya i arribar fins els llacs de La Pera. Sembla doncs que pot esser un bon dia per gaudir de la neu. Ens trobarem al Centre el dijous dia 22 per concretar l'hora de sortida, saber quants serem i acordar els darrers detalls.
D'altra banda, pel que fa al tema de les eleccions a la presidència de la FEEC, hem sabut que s'ha anul.lat el procés electoral, degut a unes impugnacions presentades. Per tant ja anirem veient com va més endavant.

Comentaris

Joan Castellví ha dit…
Ok Agustí.
És cert, s'havia parlat moltes vegades, però sembla que aquest any sí!!!
mariona ha dit…
Que bé ja tenim data per la sortida d'esquí de fons, jo m'apunto. Amb la neu que hi ha, s'ha d'aprofitar. Potser el proper dia 22 de gener és una bona data per proposar-ne una d'esquí de muntanya pel febrer. Fins aviat!!!!
Josep Mª ha dit…
Ens sembla molt bé, com diu la Mariona s'ha d'aprofitar el bon moment de ne que en aquest moment hi ha.
Ja ens veurem
Transparente ha dit…
A mí també em sembla genial!
jo encara que no pugi a la reunió, ja m'informaran dels detalls.
Anònim ha dit…
Estic contenta perquè tenia la intenció dde proposar una sortida com aquesta, en Jandro i jo ens apuntem, serà divertit! fins el 22 doncs!
mariona ha dit…
Referent a la sortida d'esquí de fons, buscant informació de l'estació d'Aransa, he averiguat que el 24 i 25 de gener organitzen la cursa Traça Muga. Per tant, potser seria bo canviar d'estació per no trobar-nos sorpresos, com la de Lles o ... Aneu pensant i parlant i el dijous 22 a la reunió posem en comú les opinions. Si algú vol revisar-ho a la pag web de l'estáció, no fós cas que m'equivoqui. Fins dijous!!