SORTIDES DELS DIMECRES. SANT CORNELI - L'AVENC

El dimecres, dia 24 de febrer, varem anar a fer l'excursió que teniem ja planejada fa quinze dies, i que degut al gruix de neu que hi varem trobar, no la varem poder fer, doncs no anavem preparats.

Aquesta excursió és una volta pels cims de Tavertet, començant per Sant Corneli, una ermita molt ben situada, seguidament varem anar a buscar la carena on varem gaudir d'unes esplèndides, vistes tant per tots cantons, d'Osona, Garrotxa, pirineu.....


Trencant de Sant Corneli -----------------------Sant Corneli -----------------------Fosses antropomorfes

Així com en les sortides dels dimecres no solem trobar ningú, aquesta vegada va ser diferent. Hi havia una redada pel senglar, i tota l'estona varem trobar els caçadors que feien la parada, potser en varem trobar 7 a 8, posats a dalt de la fondalada. Els pobres senglars anaven de bòlit, mentre estàvem esmorzant en va passar un de petit pel davant nostre, anava com una bala i més tard quan veniem de visitar les tombes antropomorfes, També pel davant nostre en va passar un, una mica més gros, també com una bala, tant era així que la Imma el va veure a venir i em va avisar perquè no topés amb mi, sort que en aquest moment ja varem veure que els caçadors s'aplegaven per marxar, però tot i així, quan veniem de la Roca Llarga, i de la Baume dels Cortils, va sortir un caçador de darrera el Puig dels Cortils, corrent cap a la sotelada que va anar el senglar, un seu company debia veure el senglar i el va avisar, però no es va sentir cap tret, millor.



Baume dels Cortils -------------------------------- Roca Llarga----------------------------- Masia de l'Avenc

Al final varem arribar a l'Avenc, i varem continuar camí cap a Tavertet a buscar el cotxe.

Fins la propera setmana, esperem.

Assumpta.

Comentaris

Joan Castellví ha dit…
Fantàstic!! l'excursió i que no sentíssiu molts trets!!!
Joan Castellví ha dit…
Fantàstic!! l'excursió i que no sentíssiu molts trets!!!
Carme ha dit…
Gràcies per fer-nos-en cinc cèntims, sembla una sortida molt maca , i distreta! jejeje...feu poc soroll però volteu molt el grup dels dimecres eh!