SANT MIQUEL DE SERRAROLS I VOLTANTS

Les sortides del dimecres es caracteritzen en excursions al pirineu però a l'hivern ens dediquem a descobrir recons d'Osona, Garrotxa, Ripollès etc.

Pel gener d'aquest any varem anar donar una volta per Sant Miquel de Serrarols, entre Santa Maria de Corcó - l'Esquirol i Tavertet.

Varem visitar Sant Miquel de Serrarols, una ermita romànica molt ben rehabilitada.


Sant Miquel de Serrarols

A la baixada de Sant Miquel de Serrarols varem trobar un grup de tres nois i una nois que anaven a la Bora Fosca, els varem acompanyar i mentre ells s'estaven equipant ens varen deixar els frontals i també hi varem entrar.

Varem continuar l'excursió anant a Santa Cília, una ermita que només queden algunes parets però des d'allà hi ha una bona vista del pantà de Sau.


Pantà de Sau des de Santa Cília

Vam continuar fins la masia del Noguer, la qual està situada en un indret molt agradable, i vam agafar el camí que ens portés allàon hi havia el cotxe.

Com que ens anàvem bé de temps ens vàrem arribar fins a un lloc on es veiés bé el Salt de la Barra de Ferro.
Vam deixar el cotxe a Sant Bartomeu Sesgorgues i varem buscà un camí que ens portés a la masia de Sentfores, tot i que ja es feia tard i la claror minvaba encara vam poder contemplar aquest salt, i aquí es va acabar l'excursió.

Salt de la Barra de Ferro

Gener de 2010

Comentaris

assumpta ha dit…
Costa molt fer creure aquesta màquina, els títols els he posat al mig, doncs no els ha hagut de posar al costat!!!
Assumpta.
Agustí ha dit…
Ei,Assumpta! Veig que que finalment has tingut èxit... És veritat que costa una miqueta fer-li fer el que vols, però tant se val, el que compta és que ja has penjat les cròniques al blog i les podem llegir tots. Per cert que trobo que les podem aprofitar per fer sortides amb els nens. Fins aviat!
Carme ha dit…
Ho has fet molt bé Assumpta, per fi podrem veure les teves fotos publicades, sempre portes la càmara al damunt, fent fotos de grup,...però mai les vèiem eh! jejeje...enhorabona per les cròniques, després de la feinada a penjar-les!....
josep maria ha dit…
No s'ha pas d'anar gaire lluny per poder veure paisatges fantàstics. Feu unes sortides molt maques i fas unes fotos que en donen fè.
Ahhh!! i no peteixis que amb sembla que qui mes qui menys i tenim problemes per fer sortir les coses allà on volem (si és que hi surten).
Joan Castellví ha dit…
Molt bé Assumpta!! en quatre dies ja posaràs allà on voldràs els títols, les fotos,... i és què qui la segueix la consegueix!
Doncs ens veiem per aquest maleït blog!! jeje
mariona ha dit…
Veig que al final te n'has sortit Assumpta, enhorabona!!! D'aquesta manera podem gaudir i fer-nos una imatge de les sortides dels dimecres que de vegades m'en parles detalladament. Gràcies i seguiu disfrutant d'aquests indrets que tenim tant a prop i tant bonics!!!!