CANVIS A LA PROGRAMACIÓ


Hola a tothom!


A continuació us passo el detall de les modificacions que s'han produït en algunes activitats previstes pel proper mes de Desembre:


Canvi de data a la portada del pessebre a la Costa:

Hem passat del diumenge dia 19 de Desembre, al dissabte dia 18. Sortirem a les 8 del matí davant de la Residència dels avis. Cal portar l'esmorzar. Després anirem caminant fins a Collsuspina, per anar a dinar al restaurant Cal Forner. El preu és de 22 € pels adults i 11€ pels nens. Per tornar cap a Centelles un de nosaltres portarà el seu cotxe i havent dinat acostarà fins al poble uns quants conductors per anar a recollir a la resta de la colla.


Podeu passar a recollir els tiquets del dinar per la Drogueria Rovira (Carrer Nou,13) fins al dia 13 de Desembre.


Cinema de muntanya:

Com sol ser per aquestes dates, en Josep M. Parareda i la Maria Rosa Aregall ens obsequien amb un passi de pel.licules de muntanya. Aquest any serà el dia de Sant Esteve a les 7 de la tarda, al Casal Francesc Macià.


Assamblea General del CCEC:

El divendres dia 17 de Desembre, a les 9 del vespre, hi ha convocada l'assamblea general de socis de l'entitat. L'ordre del dia serà el de sempre: informe del president, estat de comptes, precs i preguntes. Es farà al local social de l'entitat (Carrer Sant Joan,2).


Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb nosaltres. La propera reunió del dijous dia 25 de Novembre ens agradaria anar enllestint la programació de les activitats pel primer semestre de l'any que ve. Si teniu idees, llocs on us agradaria anar, aprofiteu per venir i proposar-ho! Fins llavors!

Comentaris